ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ THE SUB® ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Πριν τοποθετήσεις το βαρέλι TORP® στη συσκευή THE SUB®, πάγωσέ το στο χαμηλότερο ράφι στη συντήρηση του ψυγείου (είναι η πιο κρύα περιοχή) για 6-10 ώρες ή έως ότου η ένδειξη κρύου TORP® γίνει μπλε. Η θερμοκρασία του βαρελιού TORP® εξαρτάται από τη θερμοκρασία του ψυγείου και το χρονικό διάστημα που έχει παραμείνει στη συσκευή.
Εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πάνω από 28 °C και το βαρέλι TORP® δεν έχει προψυχθεί, ενδέχεται η λυχνία να μην ανάβει πράσινη. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να πλησιάσει η θερμοκρασία της μπίρας τους 2–6 °C αλλά μετά η συσκευή θα την συντηρεί (ανάλογα με την θερμοκρασία περιβάλλοντος). Εφόσον το βαρέλι TORP® είναι στο THE SUB® για μερικές ώρες, δεν υπάρχει πρόβλημα εάν το φως είναι ακόμα κόκκινο.

Η συσκευή THE SUB® και το βαρέλι TORP® ΔΕΝ πρέπει να εκτίθενται σε άμεσο ηλιακό φως.

Αν η λυχνία δεν γίνεται πράσινη, τότε η πιο πιθανή αιτία είναι ότι η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πάνω από 28 - 30 °C.

Για να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα, η συσκευή THE SUB® πρέπει να τοποθετηθεί σε εσωτερικό χώρο με θερμοκρασία μεταξύ 12 °C και 28 °C και να υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος γύρω από τη συσκευή, ώστε να διασφαλίζεται καλή κυκλοφορία αέρα. Ωστόσο αν η συσκευή κρυώνει κανονικά την μπίρα, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να έχεις κρύα μπίρα ακόμα και αν η λυχνία είναι κόκκινη.

Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συντήρηση της συσκευής στο βίντεο που ακολουθεί!