Συχνές ερωτήσεις


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ THE SUB®

THE SUB®

Τι είναι το THE SUB®

Το THE SUB® είναι το καινοτόμο σύστημα βαρελίσιας μπίρας για το σπίτι της HEINEKEN και της KRUPS, που δημιουργήθηκε από τον αναγνωρισμένο βιομηχανικό σχεδιαστή Marc Newson. Τοποθετήστε ένα βαρέλι TORP® 2L στο THE SUB® και απολαύστε μια φρέσκια βαρελίσια μπίρα στο σπίτι.

Που μπορώ να αγοράσω τo THE SUB®

Μπορείτε να αγοράσετε το THE SUB® στο μενού Σύστημα Βαρελίσιας Μπίρας > THE SUB® (2L) στον ιστότοπό μας www.barathome.gr

Από τι είναι κατασκευασμένο το THE SUB®

Το THE SUB® Compact και ο δίσκος συλλογής υγρών του είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλώσιμο πλαστικό.

Ποιες είναι οι διαστάσεις και το βάρος του THE SUB®

Το THE SUB® Compact έχει διαστάσεις 45,3 cm (εκτός του δίσκου συλλογής υγρών) x 19,0 cm x 37,5 cm (πλάτος x ύψος x βάθος) και ζυγίζει 4,45 kg.

Τι συνοδεύει το THE SUB®

Όλα τα μοντέλα συσκευών THE SUB® συνοδεύονται από δίσκο συλλογής υγρών. Τα TORPS® 2L πωλούνται χωριστά.

Το THE SUB® δεν ήρθε με το σωληνάκι για να συνδέσει την μπίρα μου

Το σωληνάκι που εισάγεται στον διανομέα βρίσκεται κάτω από το καπάκι κάθε TORP® και δεν πρέπει να αφαιρείται από το TORP® μόλις τοποθετηθεί.

Το THE SUB® λειτουργεί με μπαταρίες ή συνδέεται με πρίζα;

Το THE SUB® συνδέεται σε πρίζα 110-120 volt και έχει καλώδιο τροφοδοσίας μήκους 90 cm.

Πρέπει να αφήσω συνδεδεμένο το THE SUB®

Εάν το THE SUB® έχει βαρέλι TORP®, πρέπει να παραμείνει συνδεδεμένο. Εάν το THE SUB® δεν διαθέτει TORP®, συνιστούμε να το αποσυνδέσετε.

Πόσο ενεργειακά αποδοτικό είναι το THE SUB®;

Η κατηγορία ενεργειακής απόδοσης ενός SUB® είναι A +, που σημαίνει ότι είναι ένα από τα πιο ενεργειακά αποδοτικά συστήματα οικιακής βαρελίσιας μπίρας στην κατηγορία του. Το THE SUB® καταναλώνει κατά μέσο όρο 11 watt υπό "κανονικές συνθήκες", δηλαδή σε ένα δωμάτιο με θερμοκρασία μεταξύ 20 και 22 ° C, με το TORP® να ψύχεται στους 2 ° C και όταν δεν σερβίρεται μπίρα. Η κατανάλωση ενέργειας είναι συγκρίσιμη με αυτή ενός κλειστού ψυγείου. 11 watt ισούται με 0,011 kW ανά ώρα. ΤΟ SUB® που είναι συνδεδεμένο και ενεργοποιημένο για έναν ολόκληρο χρόνο καταναλώνει περίπου 96,4 kW / h υπό "κανονικές συνθήκες".

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το THE SUB® σε ρυμουλκούμενο ή σκάφος;

Ναι, αν έχετε πρίζα 110-120 volt.

Πότε είναι έτοιμη η μπίρα για σερβίρισμα;

Μόλις η μπίρα φτάσει στη σωστή θερμοκρασία, η λυχνία στο THE SUB® θα γίνει πράσινη. Το σερβίρισμα μιας μπίρας πριν κρυώσει εντελώς το βαρέλι TORP® θα παράγει πολύ αφρό. Για να προψύξετε το TORP® σας, ρυθμίστε το ψυγείο στη χαμηλότερη ρύθμιση και τοποθετήστε το στο χαμηλότερο ράφι (πιο κρύα περιοχή) για 6-10 ώρες ή έως ότου η ένδειξη θερμοκρασίας στο βαρέλι TORP® γίνει μπλε.

Το THE SUB® κάνει θόρυβο όταν ψύχει ένα TORP®, συμβαίνει κάτι;

Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί Το σύστημα THE SUB® είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ψύξης που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του βαρελιού TORP®. Είναι σύνηθες σε αυτή την τεχνολογία να παράγει ήχο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της φάσης ψύξης. Το THE SUB® έχει στάθμη έντασης ήχου μόλις 25 dB.

Το THE SUB® κάνει θόρυβο όταν ρίχνω την μπίρα, συμβαίνει κάτι;

Είναι φυσιολογικό. Το σύστημα THE SUB® είναι εξοπλισμένο με έναν ειδικό συμπιεστή για τη διατήρηση του βαρελιού TORP® υπό πίεση. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, ο συμπιεστής ξεκινά να λειτουργεί αυτόματα, παράγοντας ήχο που σταματά μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Το THE SUB® έχει στάθμη έντασης ήχου μόλις 25 dB.

Έχω σερβίρει μια μπίρα αλλά είναι κυρίως αφρός

Εάν η μπίρα έχει πολύ αφρό ή/και στερείται ανθρακικού, αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή το βαρέλι TORP® δεν είναι αρκετά κρύο. Μπορείτε να προψύξτε το TORP® για να επιταχύνετε τη διαδικασία ψύξης στους 2 °C. Για να σερβίρετε την τέλεια μπίρα, συνιστούμε να κρατάτε το ποτήρι σε γωνία 45° και κοντά στο στόμιο του THE SUB®, στη συνέχεια ισιώστε το σταδιακά καθώς το ποτήρι γεμίζει σε γωνία 90 ° και γεμίστε το εντελώς. Δεν γίνεται τίποτα αν πεταχτεί λίγος αφρός, γιατί έτσι φροντίζετε να έχετε την τέλεια αναλογία μπίρας και αφρού, απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το δίσκο συλλογής υγρών κάτω από το ποτήρι! Τοποθετήστε το ποτήρι στο δίσκο συλλογής υγρών και χρησιμοποιήστε ένα υγρό skimmer για να «κόψετε» τον υπερβολικό αφρό. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το βίντεο για να μάθετε πώς να κάνετε μια τέλεια υπηρεσία. Μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση www.barathome.gr στο τέλος της ενότητας μενού Σύστημα Βαρελίσιας Μπίρας > THE SUB® (2L).

Πως μπορώ να καθαρίσω ένα THE SUB®;

Αποσυνδέστε το THE SUB® πριν καθαρίσετε το εσωτερικό και το εξωτερικό με ένα μαλακό πανί. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να καθαρίσετε το κάλυμμα και ένα στεγνό πανί για να καθαρίσετε τον κρύο θάλαμο. Ποτέ μην βυθίζετε το THE SUB® σε νερό. Η χρήση σκληρών προϊόντων καθαρισμού μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο THE SUB®. Καθαρίζετε το δίσκο συλλογής υγρών με ζεστό σαπουνόνερο μετά από κάθε χρήση.

Η λυχνία του THE SUB® μου δεν ανάβει πράσινη;

Μόλις τοποθετηθεί στο THE SUB®, ένα βαρέλι TORP® χρειάζεται από 10 έως 16 ώρες για να κρυώσει (εξαρτάται πάντα και από την αρχική θερμοκρασία). Όταν η μπίρα κρυώσει στην τέλεια θερμοκρασία, η μπροστινή λυχνία THE SUB® θα γίνει πράσινη. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία, μπορείτε να κρυώσετε εντελώς το TORP® πριν το τοποθετήσετε στο THE SUB®. Αποθηκεύστε το βαρέλι TORP® στο χαμηλότερο ράφι στη συντήρηση του ψυγείου (πιο κρύα περιοχή) για 6-10 ώρες ή έως ότου η ένδειξη κρύου TORP® γίνει μπλε. Η θερμοκρασία του TORP® εξαρτάται από τη θερμοκρασία του ψυγείου και το χρονικό διάστημα που έχει παραμείνει στη συσκευή. Εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πάνω από 30 ° C και το TORP® δεν έχει προψυχθεί, ενδέχεται η λυχνία να μην ανάβει πράσινη. Σε αυτή την περίπτωση, η θερμοκρασία της μπίρας θα είναι περίπου 2–6 ° C και θα συνεχίσει να κρυώνει. Εφόσον το βαρέλι TORP® είναι στο THE SUB® για μερικές ώρες, δεν υπάρχει πρόβλημα εάν το φως είναι ακόμα κόκκινο.

Ασταμάτητη ροή μπίρας:

Είναι πολύ εύκολο να διορθωθεί: 1) Αποσυνδέστε το πλαστικό σωληνάκι από όπου βγαίνει η μπίρα, 2) Η λευκή βαλβίδα στο άκρο του σωλήνα πρέπει να είναι εκτεταμένη, για αυτό κρατήστε κάθε πλευρά του σωλήνα με τα δύο σας χέρια. Τραβήξτε απαλά την βαλβίδα μέχρι να ακούσετε το κλικ και να επεκταθεί πλήρως (αυτή τη στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η ροή της μπίρας), 3) Επανασυνδέστε το σωληνάκι στο διανομέα, η βαλβίδα πρέπει να ταιριάζει τέλεια στην ασημί αυλάκωση του THE SUB ®, 4) Τοποθετήστε τη λαβή και ελέγξτε ότι η μπίρα βγαίνει σωστά. 

ΒΑΡΕΛΙΑ TORPS® (2L)

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις χρήσης ενός βαρελιού TORP®;

Ένα βαρέλι TORP® μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το σύστημα THE SUB®. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα του προϊόντος, αφού ανοιχτεί, κρατήστε το TORP® μέσα στο THE SUB®, δηλαδή, ένα TORP® δεν πρέπει να αφαιρεθεί από το THE SUB® πριν τελειώσει η μπίρα. Μην εκθέτετε το TORP® σε άμεσο ηλιακό φως, φυλάξτε το σε θερμοκρασία κάτω των 30 ° C και μην καταψύχετε. Η ένδειξη θερμοκρασίας σε κάθε ετικέτα TORP® πρέπει να αλλάξει χρώμα σε βαθύ μπλε. Το σερβίρισμα μιας μπίρας πριν κρυώσει σωστά το TORP® θα παράγει πολύ αφρό. Βεβαιωθείτε ότι το σωληνάκι έχει εισαχθεί σωστά σε κάθε TORP® (θα ακούσετε ένα κλικ). Σας προτείνουμε να ελέγχετε πάντα κάθε TORP® από κάτω πριν το βάλετε στο THE SUB® για να ελέγξετε τη βαλβίδα. Η εξαιρετική ποιότητα μπίρας είναι εγγυημένη για τουλάχιστον 1 μήνα μετά την αγορά. Μόλις ανοίξει ένα TORP®, συνιστάται η κατανάλωσή του εντός 15 ημερών. Μπορείτε να βρείτε στη μία πλευρά του TORP® την προτεινόμενη ημερομηνία κατανάλωσης που είναι περιορισμένη ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη ποιότητά του.

Που μπορώ να αγοράσω τα βαρέλια TORPS®;

Το TORP® μπορεί να αγοραστεί στην ιστοσελίδα μας www.barathome.gr

Ποιες μάρκες είναι διαθέσιμες;

Η πλήρης γκάμα των διαθέσιμων μαρκών μπίρας και οι τιμές τους αναφέρονται στην ενότητα ΜΠΙΡΕΣ > THE SUB® TORPS® (2L) της ιστοσελίδας μας www.barathome.gr

Το προϊόν που θέλω να αγοράσω έχει εξαντληθεί. Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο;

Εκτός από τις εποχιακές μπίρες, ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας: σας προσκαλούμε να εγγραφείτε σε ειδοποιήσεις μέσω email ώστε να ενημερώνεστε αμέσως όταν ένα προϊόν είναι ξανά σε απόθεμα. Μπορείτε να εγγραφείτε στο κάτω μέρος της σελίδας του ιστότοπού μας.

Ποιες είναι οι διαστάσεις ενός βαρελιού TORP®;

Ένα TORP® έχει διάμετρο 11 cm, ύψος 26,9 cm και βάρος 2,1 kg.

Πόση μπίρα έχει ένα βαρέλι TORP®;

Ένα TORP® περιέχει 2 λίτρα μπίρας δηλαδή περίπου 8 ποτήρια των 250 ml.

Λήγει ένα βαρέλι TORP®;

Εγγυόμαστε καλή ποιότητα μπίρας σε πλήρως σφραγισμένο TORP® για 1 μήνα μετά την αγορά από την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να βρείτε την προτεινόμενη ημερομηνία κατανάλωσης στο πλάι του TORP®. Εξασφαλίζουμε την ποιότητα της μπίρας μέχρι το τέλος του υποδεικνυόμενου μήνα, μετά την ημερομηνία αυτή, η ποιότητα της μπίρας μπορεί να μειωθεί. Μόλις ανοίξετε ένα TORP®, η μπίρα θα παραμείνει φρέσκια για 15 ημέρες, εφόσον διατηρηθεί εντός του συστήματος THE SUB®.

Πως πρέπει να αποθηκεύσω ένα βαρέλι TORP®;

Πριν από τη χρήση, ένα TORP® πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος. Εάν υπάρχει χώρος στο ψυγείο σας, διατηρήστε το στο ψυγείο. Ρυθμίστε το ψυγείο στη χαμηλότερη θερμοκρασία και τοποθετήστε το TORP® στο χαμηλότερο ράφι, καθώς είναι η πιο κρύα περιοχή. ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ TORP® ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30οC. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΨΥΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΗΓΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το βαρέλι TORP® με άλλες συσκευές;

Όχι, ένα TORP® έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με το σύστημα THE SUB®.

Μπορώ να βάλω ένα βαρέλι TORP® στην κατάψυξη;

Όχι, ένα TORP® δεν πρέπει να ψύχεται κάτω από 0οC, επειδή αυτό μπορεί να καταστρέψει τη συσκευασία και να προκαλέσει διαρροές μπίρας, επιπλέον, δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε ένα TORP® αφού καταψυχθεί.

Γιατί το βαρέλι TORP® μου χρειάζεται πολύ για να κρυώσει μέσα στο THE SUB®;

Η θερμοκρασία ενός TORP® εξαρτάται από τη θερμοκρασία στο ψυγείο και από το πόσο καιρό έχει παραμείνει ένα TORP® στο THE SUB®. Εάν η θερμοκρασία δωματίου είναι πάνω από 30° C και ένα TORP® δεν έχει ψυχθεί προηγουμένως, μπορεί να συμβεί το φως να μην ανάψει πράσινο. Η θερμοκρασία της μπίρας, σε αυτή την περίπτωση, είναι μεταξύ 2°C και 6°C και θα συνεχίσει να παγώνει. Εφόσον ένα TORP® βρίσκεται στο THE SUB® για μερικές ώρες, δεν είναι πρόβλημα ότι το φως είναι ακόμα κόκκινο.

Μπορώ να αλλάξω ένα βαρέλι TORP® πριν αδειάσει;

Μόλις ανοίξει ένα TORP®, θα πρέπει να το κρατήσετε στο THE SUB® και να το συνδέσετε μέχρι να τελειώσει η μπίρα σε αυτό το βαρέλι. Αυτό θα διατηρήσει την μπίρα στη σωστή πίεση και φρεσκάδα. Μπορείτε να αφαιρέσετε ένα TORP® πριν αδειάσει, αλλά μόλις αφαιρεθεί ΔΕΝ πρέπει να καταναλωθεί και ΔΕΝ πρέπει να τοποθετηθεί ξανά στο THE SUB®.

Μπορώ να ανοίξω ένα βαρέλι TORP® και να σερβίρω την μπίρα σαν γυάλινο μπουκάλι ή κουτί;

Όχι, ένα TORP® είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε συνδυασμό με το THE SUB®. Η μπίρα μέσα σε ένα TORP® πρέπει να διατηρείται υπό ελεγχόμενη πίεση, διαφορετικά η μπίρα δεν θα έχει την ίδια ποιότητα. Η διάτρηση ενός TORP® δεν συνιστάται επειδή μια ξαφνική αλλαγή στην πίεση μπορεί να προκαλέσει πήξη και διαρροή μπίρας.

Τι πρέπει να κάνω αν το βαρέλι TORP® μου έχει διαρροή;

Η συσκευασία του TORP® είναι πολύ ισχυρή, αλλά μπορεί να διαρρεύσει εάν παγώσει ή τρυπηθεί. Εάν έχετε ένα TORP® που παρουσιάζει διαρροή όταν το παραλάβατε, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας αναφέροντας πάντα τον αριθμό παραγγελίας σας.

Το βαρέλι TORP® έπεσε αλλά δεν φαίνεται να έχει καταστραφεί

Θεωρητικά, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το TORP®, αλλά μόλις το σηκώσετε, θα πρέπει να το αφήσετε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δέκα λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε για να καθίσει ο αφρός της μπίρας.

Το βαρέλι TORP® έπεσε, έχει διαρροή

Εάν ένα TORP® έχει πέσει και παρατηρήσετε διαρροή, το TORP® δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. Εάν έχετε ένα TORP® που διέρρευσε όταν το λάβατε, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω email contact@barathome.gr αναφέροντας πάντα τον αριθμό παραγγελίας σας.

Μπορεί να μεταφερθεί ένα βαρέλι TORP®;

Ναι, αρκεί η μεταφορά να μην επιφέρει μεγάλες διακυμάνσεις υψομέτρου και, επομένως, υπερβολική πίεση. Ωστόσο, μόλις φτάσει στον προορισμό του, είναι καλύτερο να το αφήσετε να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά πριν από τη χρήση, καθώς μπορεί να έχει ανακινηθεί και ο αφρός της μπίρας θα πρέπει να αφεθεί ξανά να καθίσει. Λάβετε υπόψη ότι ένα TORP® δεν μπορεί να μεταφερθεί με αεροπλάνο, λόγω της σημαντικής διακύμανσης στο υψόμετρο και, επομένως, στην πίεση.

Είναι το βαρέλι TORP® ανακυκλώσιμο;

Το TORP® είναι κατασκευασμένο από πλαστικό PET και συνιστάται η απόρριψή του σε ανακύκλωση πλαστικών απορριμμάτων.

Πώς μπορώ να φορτώσω ένα βαρέλι TORP® στο THE SUB®;

Αφαιρέστε το καπάκι του δοχείου TORP®. Αφαιρέστε το σωληνάκι που βρίσκεται μέσα στο κάλυμμα. Τοποθετήστε το σωληνάκι στο άνοιγμα του THE TORP μέχρι να ακουστεί ένας χαρακτηριστικός ήχος. Το δοχείο THE TORP είναι τώρα έτοιμο για χρήση. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο σύστημα THE SUB COMPACT ακολουθώντας τα εξής βήματα:

- Ανοίξτε τελείως την πόρτα της συσκευής.

- Αφαιρέστε το πάνω τμήμα της κεφαλής διανομής.

- Τοποθετήστε το δοχείο TORP μέσα στο θάλαμο ψύξης, πιέζοντας στο πίσω μέρος για να εισαχθεί το μπροστινό μέρος. Περάστε το σωλήνα στην κάνουλα και τοποθετήστε το ακροφύσιο του σωλήνα μέσα στη βρύση.

- Τοποθετήστε στη θέση του το πάνω τμήμα της κεφαλής διανομής.

- Κλείστε την πόρτα του THE SUB® COMPACT και αφήστε χρόνο να κρυώσει.

Το δοχείο THE TORP® είναι σωστά εγκατεστημένο, η ένδειξη θερμοκρασίας είναι κόκκινη υποδηλώνοντας την έναρξη της φάσης ψύξης. Όταν είναι πράσινη, η μπύρα είναι έτοιμη για να σερβιριστεί.

Αφού τοποθετηθεί το TORP®, η συσκευή THE SUB® COMPACT θα ελέγχει την πίεση στο εσωτερικό του TORP® και θα ενεργοποιεί την αντλία κάθε φορά που η πίεση είναι ανεπαρκής. Ελέγξτε τον οδηγό οδηγιών μας για πιο λεπτομερείς και οπτικές πληροφορίες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: μην αφαιρείτε ένα δοχείο TORP μέχρι να αδειάσει τελείως. Ένα δοχείο TORP το οποίο έχει αφαιρεθεί από το σύστημα THE SUB COMPACT είναι αποσυμπιεσμένο. Για αυτό το λόγο, η ποιότητα της μπύρας δεν είναι πλέον εγγυημένη.

Πώς μπορώ να ξέρω πότε η μπίρα είναι έτοιμη για σερβίρισμα;

Μόλις η μπίρα κρυώσει στην σωστή θερμοκρασία, η λυχνία στο μπροστινό μέρος του THE SUB® θα γίνει πράσινη. Εάν σερβίρετε μια μπίρα πριν κρυώσει τελείως η TORP®, θα βγει πολύς αφρός, γι' αυτό σας συνιστούμε να περιμένετε μέχρι να ανάψει πράσινο το φως. Εάν θέλετε να κρυώσετε το TORP® πριν το τοποθετήσετε, τοποθετήστε το TORP® στην συντήρηση του ψυγείου, στο χαμηλότερο ράφι (το πιο κρύο μέρος) για 6 έως 10 ώρες ή έως ότου η ένδειξη κρύου στο TORP® φαίνεται μπλε .

Ασταμάτητη ροή μπίρας;

Είναι πολύ εύκολο να διορθωθεί: 1) Αποσυνδέστε τον πλαστικό σωληνάκι από όπου βγαίνει η μπίρα, 2) Η λευκή βαλβίδα στο άκρο του σωλήνα πρέπει να είναι εκτεταμένη, για αυτό κρατήστε κάθε πλευρά του σωλήνα με τα δύο σας χέρια. τραβήξτε απαλά την βαλβίδα μέχρι να ακούσετε το κλικ και να επεκταθεί πλήρως (αυτή τη στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η ροή της μπίρας), 3) Επανασυνδέστε το σωλήνα στο διανομέα, η βαλβίδα πρέπει να ταιριάζει τέλεια στην ασημί αυλάκωση του THE SUB ®, 4) Τοποθετήστε τη λαβή και ελέγξτε ότι η μπίρα βγαίνει σωστά.