Στο ηλεκτρονικό κατάστημα barathome.gr  μπορείτε να εξοφλήσετε τα  προϊόντα σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας: 
Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με ασφάλεια μέσω του συστήματος συναλλαγών της EveryPay. Δεκτές γίνονται όλες οι κάρτες Visa και MasterCard ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής. Επιλέγοντας από τη λίστα την πληρωμή μέσω EveryPay, θα μεταφερθείτε στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών της EveryPay, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.
Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

2. Με Αντικαταβολή:
Ο πελάτης καταβάλλει το αντίτιμο στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του. Η παραγγελία συνοδεύεται είτε από απόδειξη λιανικής είτε από τιμολόγιο ανάλογα με την επιλογή σας, κατά την καταχώρηση της παραγγελίας. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρωθούν τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. καθώς και το επάγγελμα, όσον αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Σημείωση
Οι παραγγελίες  συνολικής αξίας 500€ και άνω σε ιδιώτες, βάση της παρ. 3 του άρθρου 20 του ν. 3842/2010, εξοφλούνται από τους αγοραστές τους αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα. ΔΕΝ επιτρέπετε η εξόφληση των παραγγελιών με μετρητά.